Försäkra dina utgifter – för dig som redan är kund

Med vår utgiftsskydd kan du försäkra dina fasta utgifter om arbetslöshet eller sjukdom påverkar din ekonomiska trygghet. Vi tar tyvärr inte emot några nya kunder som ansöker om lån eller utgiftsskydd. För dig som inte har ett lån hos oss sedan tidigare innebär det att du inte kan teckna det här utgiftsskydd. Om du vill ta ett lån eller skaffa ett utgiftsskydd ber vi dig att istället göra din ansökan hos Northmill. Du som redan är en befintlig kund hos oss kan ansöka om utgiftsskydd genom att logga in på Mina Sidor.

Vad är ett utgiftsskydd?

Ett utgiftskydd är till för de oväntade förändringarna som kan drabba oss alla; du blir sjuk eller ofrivilligt arbetslös. Då är din ekonomi det sista du vill tänka på. Med Credigos utgiftsskydd kan du försäkra ett månadsbelopp för att täcka kostnader som hyra, mat och bil/transport och slippa oroa dig för hur du ska klara vardagen.

Så fungerar det

Månadskostnaden för försäkringen är 6.5% av det försäkrade beloppet. Om du exempelvis valt att försäkra ett månadsbelopp på 1500 kr kostar försäkringen 98 kr i månaden. Ditt försäkrade månadsbelopp är det belopp du får utbetalt varje månad i upp till 12 månader i händelse av sjukdom eller arbetslöshet.

 Försäkra upp till 4000 kronor per månad
 Ingen bindningstid
 Slipp oro över vardagsutgifter

Observera att utgiftsskyddet inte kan tecknas av nya kunder.

Vem kan teckna utgiftsskyddet?

För att teckna ett utgiftsskydd behöver du uppfylla följande villkor samt ha ett nuvarande lån hos oss:

 Minst 18 år och högst 67 år
 Haft en fast anställning i minst tre månader
 Du är fullt arbetsför

Här kan du ta del av produktbladför- och efterköpsinfo samt villkor för Credigos Utgiftsskydd. Utgiftsskyddet gäller enbart för dig som är kund hos Credigo sedan tidigare. 

Hur tecknar jag utgiftsskyddet?

Om du som kund vill teckna ett utgiftsskydd är du välkommen att kontakta oss, ringa gärna in till oss på kundtjänst så hjälper vi dig direkt. Skyddet kan inte tecknas av nya kunder.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...