Hur mycket vill du låna?

  • Lånebelopp:
  • Återbetalning:
  • Total lånekostnad:

Få tillbaka 30 % av lånekostnaden

Visste du att du kan få tillbaka 30 % av räntan du betalt in för ditt snabblån hos Credigo? Våra lånekostnader består, till skillnad från många av våra konkurrenter, enbart av ränta. Vi har varken serviceavgifter, uppläggningsavgifter, aviavgifter, ansökningsavgifter eller andra dolda kostnader.

Hur fungerar det?

Du behöver inte göra någonting för att få tillbaka 30 % av kostnaderna för de snabblån du återbetalt hos Credigo. Vi meddelar Skatteverket om ditt räntebesked, som vi även kommer skicka till din e-postadress där det står hur mycket pengar du kommer få tillbaka. Räntebeskedet får du vid årsskiftet och skatteåterbäringen får du runt midsommar beroende på hur du deklarerar.

I Sverige har varje låntagare rätt till ränteavdrag på 30 % upp till 100 000 kr och 20 % för allt som överstiger 100 000 kr. Givetvis förutsätter det att din inbetalda skatt under det gångna året uppgår till minst den summa som du ska göra skatteavdrag på. Detta gäller för allt du ska skattedeklarera, inte bara räntekostnader.

Akta dig för att låna med dolda avgifter

Misstaget många gör när de ansöker om snabblån är att de enbart tittar på slutpriset för lånet, snarare än vad lånekostnaden består av. Det finns ett flertal oseriösa aktörer inom branschen för snabblån. De tar ut uppläggningsavgifter, ansökningsavgifter, aviavgifter och andra kostnader för sina lån som består av annat än bara ränta.

Själva priset för de lån som består av annat än ränta behöver inte vara dyrare än exempelvis Credigos snabblån som enbart består av ränta. Problemet med lån som inte består av ränta är att du som låntagare inte kommer få tillbaka pengar, medan du som låntagare hos Credigo alltid får tillbaka 30 % av lånekostnaderna förutsatt att du uppfyller kraven ovan.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...