Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Få tillbaka 30 % av räntekostnaden

Visste du att du kan få tillbaka 30 % av räntan du betalt in för ditt lån hos Credigo? Vi har varken uppläggningsavgifter, aviavgifter, ansökningsavgifter eller andra dolda kostnader.

Hur fungerar det?

Du behöver inte göra någonting för att få tillbaka en del av kostnaderna för de lån du återbetalt hos Credigo. Vi meddelar Skatteverket om ditt räntebesked, som vi även kommer skicka till din e-postadress där det står hur mycket pengar du kommer få tillbaka. Räntebeskedet får du vid årsskiftet och skatteåterbäringen får du runt midsommar beroende på hur du deklarerar.

I Sverige har varje låntagare rätt till ränteavdrag på 30 % upp till 100 000 kr och 20 % för allt som överstiger 100 000 kr. Givetvis förutsätter det att din inbetalda skatt under det gångna året uppgår till minst den summa som du ska göra skatteavdrag på. Detta gäller för allt du ska skattedeklarera, inte bara räntekostnader.

Akta dig för att låna med dolda avgifter

Misstaget många gör när de ansöker om lån är att de enbart tittar på slutpriset för lånet, snarare än vad lånekostnaden består av. Det finns ett flertal oseriösa aktörer inom branschen för lån. Till skillnad från Credigos lån som enbart består av ränta och uttagsavgift tar de ut uppläggningsavgifter, ansökningsavgifter, aviavgifter och andra kostnader för sina lån, som gör att en betydligt minre summa är avdragsgill.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...