Hur mycket vill du låna?

  • Lånebelopp:
  • Återbetalning:
  • Total lånekostnad:

Ansvarsfull kreditgivning

Credigo arbetar proaktivt för att hela tiden säkerställa och höja kvaliteten gentemot kunder. Som låntagare kan du känna dig trygg när du ska ansöka om ett snabblån hos Credigo. 

Credigo som är en del av Northmill AB (org.nr: 556709-4866) grundades 2006 och har sedan dess erbjudit svenska konsumenter små och korta snabblån. Credigo har idag över 250 000 kunder från hela Sverige.

Kundservice

På Credigo är vi väldigt måna om att alla kunder ska erbjudas den absolut högsta kundservicen på hela marknaden. Av den anledningen har vår kundtjänst öppet alla dagar i veckan och finns tillgängliga via telefon, e-post och chatt.

Integritet

Våra kunders integritet tas på största allvar varför vi har inrättat en intigretspolicy som följs noggrant. Självfallet följer Credigo Personuppgiftlagen (1998:204) och är väldigt mån om att hantera låntagares personuppgifter försiktigt. Vi arbetar förebyggande med att ständigt höja säkerheten vad gäller våra kunders personuppgifter. För att aldrig riskera att känslig information hamnar i fel händer har vi dedikerat stora resurser åt teknisk säkerhet. Ett exempel är att all information som våra kunder anger på vår hemsida är helt krypterad.

Sund kreditgivning

När man ansöker om ett snabblån hos Credigo görs det alltid en kreditupplysning och en kreditprövning för att vi ska kunna bedöma låntagarens återbetalningsförmåga. Vi tillämpar inkomstkrav och begär alltid att förstagångskunder ska kunna identifiera sig. Våra smslån innehåller endast en räntekostnad vilket innebär att du som låntagare aldrig behöver oroa dig för dolda kostnader eller övriga avgifter såsom uppläggningsavgift, ansökningsavgift eller dylikt. Credigo erbjuder alltid, oavsett lånetyp eller belopp, väldigt konkurrenskraftiga priser.

Medlem i branschföreningen SKEF

Förutom egna initiativ och interna rutiner är Credigo även en av medlemmarna i SKEF (Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomisk Förening) som är den enda branschföreningen för långivare som erbjuder snabblån. I SKEF ingår de marknadsledande långivarna som täcker den största delen av marknaden. SKEF arbetar med olika metoder för att kunna erbjuda låntagare sund kreditgivning och bra villkor.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...