Hur mycket vill du låna?

  • Lånebelopp:
  • Återbetalning:
  • Total lånekostnad:

Om Credigo

Hos Credigo kan du ansöka om snabblån upp till 20 000 kr. Det går dessutom att ta ett kort lån (500 - 10 000 kr i 30 eller 90 dagar) när du redan har ett långt lån (11 000 kr - 20 000 kr i tre eller fem år).

Credigo finns i både Sverige och Finland och är en del av Northmill, som har hjälpt över 250 000 svenskar med små och korta lån sedan 2006. Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller funderingar.

Känn dig trygg med Credigo som långivare

Akta dig för oseriösa långivare med dolda och skyhöga avgifter. Hos Credigo är du alltid i trygga händer. Vi står under tillsyn av Finansinspektionen och bedriver en ansvarsfull kreditgivning.

För oss är våra kunder alltid högst prioriterade och vår vision är att hjälpa personer som av någon anledning hamnat i en ekonomisk kris och behöver ta ett litet lån. 

 Över 250 000 kunder  Inga dolda kostnader  Öppet alla dagar i veckan

SKEF - Branschföreningen för snabblån

Credigo är en av medlemmarna i branschföreningen för snabblån i Sverige.

Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomisk Förening, SKEF, grundades i syfte att öka kvaliteten gentemot låntagare och arbeta förebyggande för en sund kreditgivning i Sverige.

SKEF grundades 2013 och har idag tio medlemmar som täcker den största delen av snabblånemarknaden i Sverige.

Läs mer om SKEF

En del av Northmill AB

Credigo är ett varumärke inom Northmill AB, som verkar under tillsyn av Finansinspektionen. Bolaget har sedan starten 2006 strävat efter att förändra och förenkla populära banktjänster. 

Idag är Northmill en internationell aktör med kontor i Sverige, Finland och Polen. Med hjälp av ny finansiell teknik utvecklar Northmill ständigt nya privatekonomiska tjänster som driver den digitala utvecklingen framåt. Ett exempel på en sådan produkt är vårt nya snabblån Credway.

Northmills produkter utvecklas utifrån tron på att användarupplevelsen är den centrala ingrediensen i framtidens banktjänst. Vi kompromissar aldrig med kundens behov av enkelhet och strävar efter transparens i allt vi gör.

Mer om Northmill

Finansinspektionen

Credigo (Northmill AB) verkar under tillsyn av Finansinspektionen. Denna tillsyn säkerställer att Credigo, och andra företag som erbjuder snabblån, agerar enligt FI:s regelverk för den svenska kreditmarknaden.

Läs mer på FI:s hemsida

 

Vi tror på en bättre värld

Credigo värdesätter arbetet som många välgörenhetsorganisationer och idrottsföreningar gör för att bidra till ett bättre samhälle. Därför har vi valt att stötta organisationer som vi tycker gör skillnad.

Läs mer

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...