Hur mycket vill du låna?

 • Kreditbelopp:
 • Lägst att betala / månad:

Tryggt och nytänkande

Vårt mål är att genom innovativ teknik förenkla och oprimera vardagsekonomin för alla. Vi strävar hela tiden efter att skapa produkter som är transparenta, utgår från kunden och är trygga och enkla att använda.

   • Sverige sedan 2006
   • Finland sedan 2015
   • Över 210 000 kunder

En del av ett svenskt fintech-bolag

Credigo är en del av det svenska fintech-bolaget och tech-banken Northmill Bank AB som grundades år 2006. Visionen är att genom teknik skapa produkter och tjänster som gör det enklare, snabbare och bättre för alla människora att hantera sin privatekonomi. Vi tycker att det moderna sättet att hantera sin privatekonomi på genomsyras av transparens, trygghet och användarvänlighet. 

Produktutvecklingen grundar sig i att vi lyssnar på våra kunder och fokuserar på användarupplevelsen, och vi kompromissar aldrig i vår strävan efter 100% kundnöjdhet och trygghet för våra kunder.

Mer om Northmill

Finansinspektionen

Credigo (Northmill Bank AB) har tillstånd från Finansinspektionen enligt lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse att bedriva bankrörelse. Banken står under Finansinspektionens tillsyn och dess marknadsföring står under Konsumentverkets tillsyn.

Läs mer på FI:s hemsida

 

Vi vill göra skillnad

Credigo värdesätter arbetet som många välgörenhetsorganisationer och idrottsföreningar gör för att bidra till en bättre värld. Därför har vi valt att stötta organisationer som vi tycker gör stor skillnad varje dag.

Läs mer

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...