Hur mycket vill du låna?

 • Kreditbelopp:
 • Lägst att betala / månad:

Tryggt och inkluderande

Vårt mål är att genom innovativ teknik förenkla vardagsekonomin för alla. Vi strävar hela tiden efter att skapa förmånliga tjänster som är transparenta, som utgår från kunden och är trygga och enkla att använda.

   • Sverige sedan 2006
   • Finland sedan 2015
   • Över 200 000 kunder

En del av ett fintech-bolag

Credigo är ett varumärke inom Northmill som grundades 2006. Vi är ett svenskt innovationsbolag som utvecklar enkla och trygga finanstjänster för alla.

Produktutvecklingen baseras vi genom att lyssna på våra kunder och fokusera på användarupplevelsen, skapar vi framtidens finansiella tjänster där vi aldrig kompromissar i vår strävan efter 100% kundnöjdhet och trygghet för våra kunder.

Mer om Northmill

Finansinspektionen

Northmill står under tillsyn av Finansinspektionen. Tillsynen är till för att säkerställa att verksamheten uppfyller samtliga krav som ställs i lagen om viss kreditgivning samt i Konsumentkreditlagen, KKL (2010:1846).

Northmill har även tillstånd att bedriva betaltjänstverksamhet som registrerad betaltjänstleverantör i enlighet med lagen (2010:751) om betaltjänster.

Läs mer på FI:s hemsida

 

Vi tror på en bättre värld

Credigo värdesätter arbetet som många välgörenhetsorganisationer och idrottsföreningar gör för att bidra till ett bättre samhälle. Därför har vi valt att stötta organisationer som vi tycker gör skillnad.

Läs mer

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...