Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Månadsränta:

Credigo lanserar lån på upp till 20000 kr

Credigo lanserar Årslån på upp till 20000 kr i 5 år och täcker därmed behovet för låntagare som antingen behöver ett litet och kort snabblån eller ett större och längre lån.

Lån för alla tillfällen

När Credigo grundades 2006 erbjöd man sms lån på 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr med 30 dagars återbetalningstid. Med tiden har Credigo följt utvecklingen och försökt tillgodose behovet hos sina kunder. Ett steg i den riktningen har varit att öka storleken på lånebeloppen samt återbetalningstiden.

Idag erbjuder Credigo sina kunder både små och korta lån från 500 kr i 30 dagar till långa lån på 20000 kr i 5 år. Målsättningen för Credigo är att möta den efterfrågan som finns på olika lånetyper som används i olika syften. Ett kort lån används oftast för att täcka en kostnad för en oförutsedd händelse medan ett längre och större lån kan användas för exempelvis en resa eller en renovering. 

Nu är det möjligt att ansöka om lån på upp till 20000 kr.  

Vad krävs för att ansöka om ett Årslån?

Som vanligt när du ansöker om smslån hos Credigo görs en intern kreditprövning som tillsammans med kreditupplysningen fastställer ditt maximala lånebelopp. För att kunna bli beviljad ett Årslån med 3 eller 5 års återbetalningstid krävs att du uppfyller kraven nedan:

 Minst 20 år  Minst 120 000 årsinkomst

När du ansöker om ett Årslån använder vi Upplysningscentralen, UC, för att göra en kreditupplysning medan vi använder Creditsafe för lån mellan 500 kr och 10000 kr vilket innebär att kreditupplysningen inte kan ses av andra företag än oss själva till skillnad från när du ansöker om ett Årslån.

Det går fortfarande att kombinera Årslån med Mikro- och Kvartalslån som tidigare.

Hur ansöker jag?

Det finns ingen skillnad i ansökningsprocessen för de nya lånebeloppen utan en ansökan görs på samma sätt oavsett vilket belopp du önskar låna. Välj det belopp du vill låna i vårt ansökningsformulär och ansök. Du kan även ansöka om ditt lån genom att ringa oss.

 Ansök på vår hemsida  Ring och ansök på 08-371 666

Låneansökan är som vanligt gratis och du får lånebesked direkt

Ansök om 20 000 kr


30 oktober 2014

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...