Hur mycket vill du låna?

  • Kreditbelopp:
  • Lägst att betala / månad:

Lån med BankID

Vi är måna om din personliga säkerhet och integritet när du ansöker om lån hos Credigo. Som förstagångskund har du möjlighet att legitimera dig via Mobilt BankID. När du legitimerar dig med Mobilt BankID i samband med att du ansöker om lån går låneprocessen fortare och blir även säkrare för dig som kund.

Fördelar med Mobilt BankID

Mobilt BankID är ett enkelt och säkert sätt för nya kunder att identifiera sig. Att ha banken i fickan kan dessutom innebära flera fördelar. Du kan överföra pengar, deklarera och använda den populära betaltjänsten Swish – allt på ett enkelt och tryggt sätt var du än befinner dig.

E-legitimation och BankID – vad är skillnaden?

E-legitimation är ett samlingsnamn för alla elektroniska legitimationer. I Sverige använder omkring 2 miljoner privatpersoner Mobilt BankID, vilket gör tjänsten till landets populäraste e-legitimation. E-legitimation och BankID används ofta som två synonyma begrepp för id-handlingar som kan användas på nätet.

Fler sätt att legitimera dig

När du ansöker om lån hos Credigo är det inte ett krav att du legitimerar dig via Mobilt BankID. Beroende på tidigare ärenden hos oss kan legitimeringen ske på andra sätt. 

Om du gör en ansökan utan att legitimera dig med Mobilt BankID behöver du inte oroa dig. Om vi behöver verifiera din identitet manuellt kommer vår kundtjänst tala om för dig vad du behöver göra.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...