Hur mycket vill du låna?

  • Lånebelopp:
  • Återbetalning:
  • Total lånekostnad:

Kortlån med svar direkt

Ansökan för kortlån hos Credigo är alltid gratis och du får besked direkt på skärmen.

Du kan dessutom alltid ringa och få hjälp med din ansökan

 250 000 kunder  Svar direkt

Ansök om kort lån dygnet runt

Du kan när som helst ansöka om ett kortlån hos Credigo och få ett preliminärt beslut på din ansökan. Ditt lån betalas sedan ut under våra ordinarie öppettider som tillhör de mest generösa i branschen.

 Öppet varje dag  Utbetalningar varje dag

Kombinera med ett längre lån

Våra kortlån på 500 kr - 10 000 kr har en återbetalningstid på 30 till 90 dagar. Credigo erbjuder också längre lån från 11 000 kr - 20 000 kr med en återbetalningstid på upp till fem år. Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att kombinera ett kort lån med ett av våra längre.

 Kombinera ett kortlån med ett längre lån

Transparenta priser

Vi tillämpar inga dolda kostnader. Kostnaden för lånet består enbart av ränta, till skillnad från många andra långivare som tar ut uppläggnings- och ansökningsavgifter. 

Räntan på våra lån är dessutom avdragsgill på upp till 30 % vilket betyder att du kan få tillbaka upp till 30 % av kostnaden för lånet.

 Inga dolda kostnader  Få tillbaka 30 %

Fullständiga priser

Små och korta lån utan UC

När du ansöker om ett kort lån från 500 kr till 10 000 kr görs det ingen kreditupplysning via Upplysningscentralen. Det innebär att din låneansökan förblir anonym och att inget annat företag kan se att du ansökt om ett lån. Däremot när du ansöker om ett längre lån från 11 000 kr till 20 000 kr använder Credigo UC.

 Låna utan UC  Låna anonymt

Om Credigo

Credigo, som är en del av Northmill AB, var ett av de allra första finansbolagen att erbjuda små och korta lån till privatpersoner i Sverige. Idag har Credigo hjälpt över 150 000 svenska kunder med oväntade utgifter.

Credigo är idag en av de ledande aktörerna på marknaden för snabblån och konsumentkrediter.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...