Hur mycket vill du låna?

  • Lånebelopp:
  • Återbetalning:
  • Total lånekostnad:

Årslånet - ett längre privatlån

Med Årslånet kan du låna mellan 11 000 kr och 20 000 kr i upp till 5 år.

Låna upp till 20 000 kr i upp till 5 år

Credigo har länge erbjudit små och korta smslån på upp till 10 000 kr i 90 dagar. Nu utökar Credigo utbudet med ett större och mycket längre privatlån som kallas Årslånet. Med Årslånet kan Credigos kunder låna mellan 11 000 kr och 20 000 kr i upp till tre eller fem år. Credigos Årslån är till för låntagare som behöver ett lån – som fortfarande är förhållandevis litet – men vill ha mycket längre återbetalningstid.

Det finns inga uppläggningsavgifter, startavgifter eller några dolda kostnader. Det är dessutom helt gratis att ansöka.

Vem får låna?

För att ansöka om Credigos långa Årslån behöver man uppfylla följande krav:

 Minst 20 år

 Årsinkomst om minst 120 000 kr 

När man ansöker om ett Årslån behöver man godkänna att återbetalning görs via autogiro. Det innebär att låntagarens månatliga återbetalningsbelopp dras automatiskt. På så sätt behöver man inte tänka på att betala räkningen i tid. 

Ta ett kort lån utöver Årslånet

Att ha tagit ett Årslån innebär inte att man inte får ansöka om ett Mikro- eller Kvartalslån. Skulle det vara så att man har ett Årslån hos Credigo och att behovet av ett kort litet lån skulle uppstå så går det naturligtvis bra att ta ett kort lån (500 kr - 10 000 kr i 30 eller 90 dagar) också.

Så ansöker man

För att ansöka om ett Årslån går man tillväga på samma sätt som för de övriga lånen. Man kan alltså ansöka på vår hemsida via sin dator, mobil eller läsplatta eller ringa upp vår kundtjänst på 08-371 666 och ansöka om ett lån.

Hur mycket kostar Årslånet?

För samtliga lånetyper som erbjuds tar Credigo enbart ut ränta. Därmed slipper du krångliga uppläggningsavgifter, ansökningsavgifter och dylikt. För att se hur mycket Årslånet och våra övriga lån kostar kan du läsa mer här.

Om du vill få en bättre översikt på hur mycket pengar som kommer att dras från ditt konto i samband med Årslånet kan du ta en titt på Årslånets aviseringsplan.

Bra att veta

När du ansöker om ett litet lån gör vi en kreditupplysning från vår samarbetspartner Creditsafe utan UC (Upplysningscentralen). När det gäller Årslånet däremot så använder vi UC. Hanteringen av Årslånet sker på samma sätt som våra övriga lån i vår kundtjänst, vilket innebär att du får lika snabbt svar som vanligt. Du kan fortfarande legitimera dig med BankID och e-legitimation som vanligt – och det är alltid gratis att ansöka om ett lån.

Vi behandlar din ansökan,
vänligen vänta...